Hoppa till innehåll

Om oss

I gränslandet mellan byrån och e-handel finns ett litet litet glapp. Välkommen till vårt universum!

 

Hör här: De allra flesta företag har ett väl fungerande varumärke. Inte sällan sitter de även på e-handelslösningar av absoluta världsklass. Särskilt långt fram är vi i Sverige, vi var tidigt ute och ligger fortfarande i framkant.

Ändå är det en avsevärt stor del av dessa företag som har svårt att få till avsluten på webben. Man liksom har trafiken, men inte köpen.

Vad kan det bero på? Byrån har leverat en fantastisk webbplats och fixat så att folk hittar dit, kunden själv har jobbat hårt med att fylla webben med innehåll och vardagliga uppdateringar. Ändå fattas det något…

Vår erfarenhet pekar på att det som saknas är det vi vanligen kallar för butiksreklam. Fast på nätet.

 

Just det, de där skyltarna vid mjölkdisken som får dig att köpa tre crème fraîche fast du inte ens behöver en. Eller de snurrande pappskivorna i taket som får dig att välja en viss sorts godispåse i djungeln av alla leverantörer.

Vi har tagit Action Marketing från den fysiska världen och stoppat in det i det digitala. Samma tänk fast interaktivt och med en betydligt högre servicenivå. Gissa om det fungerar lika bra!


Action Jacksson är inte ute efter att göra om din webbplats, din logotype eller din marknadsstrategi. Vi skulle heller aldrig drömma om att be dig byta en e-handelsplattform som du tror på. Allt vi vill är att du ska få fler avslut, varken mer eller mindre.

swedbank

Swedbanks Blocketbanner för privatlån. Ett alldeles lysande exempel på hur man minskar tröskeln till avslut. Action när det är som bäst. Fem splashar av fem möjliga av oss.

 

Vi gör vårt jobb via interaktiva guider, tester och köphjälpar på din webbplats eller med specialerbjudanden kopplande till det som ligger i varukorgarna. För att bara nämna ett antal sätt.

 

Nu är vi nyfikna på hur många fler avslut vi tillsammans kan ordna. Låter det intressant så kontakta oss så kan vi berätta mer.

 

Vi hörs!

Annonser
%d bloggare gillar detta: